Welkom bij restaurant Dubrovnik

   
 
 
 

Restaurant Dubrovnik is sinds 1976 als één van de eerste restaurants gevestigd in Haarlem. Dit restaurant staat dan ook al heel lang bekend om zijn heerlijke specialiteiten en de gastvrijheid.

 

 

Door de variatie aan gerechten en menu’s vindt iedere gast, jong en oud, er wel iets naar zijn smaak. Er is keuze uit vlees- vis- en vegetarische gerechten en voor de kinderen eventueel een kindermenu.  Restaurant Dubrovnik gebruikt producten van eerste klas leveranciers en staat bekend om de uitstekende kwaliteit van het eten. Onze grilgerechten worden op traditionele wijze op houtskool bereid.  De specialiteit van het huis, onze heerlijke goulashsoep, geniet bekendheid in de wijde omtrek van Haarlem.

 

 

Chefkok A.B Amar maakt met veel passie de

gerechten voor u klaar en u kunt hem in het

restaurant tevens ontmoeten als gastheer. De sfeer in het restaurant heeft een erg gezellige en romantische uitstraling met Balkan muziek op de achtergrond. Het restaurant biedt plaats aan circa 55 gasten. Voor groepen hebben wij ruimte tot maximaal 25 personen. Reserveren wordt op prijs gesteld.

 

 

Een heerlijk avondje uit beleeft u bij restaurant Dubrovnik in de Jansstraat 44 te Haarlem. Wij heten u van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m zondag van 17:00 - 22:00 uur.

 

Betaalmogelijkheden:

Contant, PIN

 

   
 
 
   
     

    Copyright © 2008, Dubrovnik. All rights reserved.