Menukaart

   
 

 

VOORGERECHTEN MENU'S LA CARTE DESSERTS DRANKEN      

 

 

║  LA CARTE 

T-bone steak (sappige steak van circa 500 gram) ...............

Entrecote ...................................................................................................

Raznciji ......................................................................................................

Plesjkavica ...............................................................................................

Cevapcici ..................................................................................................

Paprika kalfschnitzel ..........................................................................

Plaat speciaal ........................................................................................

Shaslick .....................................................................................................

Kalfslever gegrild op houtskool bereid

met zigeunersaus ................................................................................

Gegrilde lamskoteletten met frisse mintsaus ......................

Biefstuk met champignons en uien ...........................................

Djuvec (Lamsbout en rundvlees gesmoord met .................

uien en paprika)

 

Alle vleesgerechten worden geserveerd met een lekkere salade, Aardappelpuree, paprikasaus en rijst.

 

18,75

14,50

12,50

10,75

10,75

13,50

14,50

14,50

 

12,50

15,50

14,50

15,50

 

Ovengerechten

 

Punjenapaprika (Gevulde paprika met ..........................................

rijst en rundvlees in een pittige saus)

 

 

 

10,50

la carte visgerechten:

 

Forellen (2zoetwater regenboogforellen) ..................................

Gegrilde inktvis .......................................................................................

Gegrilde zalm (2 gefileerde zalm op de grill) ..........................

Plaat assortie (een variatie van .......................................................

3 soorten vis forel, inktvis en garnalen)

Grote garnalen .......................................................................................

Gebakken slibtongen ...........................................................................

 

Alle visgerechten worden geserveerd met salade, frites en whisky & knoflooksaus

 

 

 

14,50

13,50

16,50

17,50

 

18,50

16,50

 

 

Vegetarische gerechten:

 

Servische bonenschotel .......................................................................

Gevulde paprika (gevulde paprika met .......................................

rijst groenten en olijven)

Gemixte schotel (groentegerecht met .......................................

o.a. aubergine en courgette gebakken in rijst)

Spaanse aardappelomelet ................................................................

 

 

 

10,50

10,50

 

11,50

 

10,00

Alle prijzen op deze site onder voorbehoud van fouten en wijzigingen

   
 
   

    Copyright 2008, Dubrovnik. All rights reserved.